Hjälp finnes för ditt nya hållbara hem

Skulle du vilja bygga, renovera eller inreda på ett hållbart och vackert sätt? Då kan det bli en diger uppgift att välja rätt i djungeln av olika producenter och hantverkare som ofta lämnar motstridiga uppgifter. Nu har nätverket Ekokvarnen bildats för att lösa det problemet.

Ekokvarnen är ett unikt samarbete mellan hantverkare, producenter, leverantörer och återförsäljare som erbjuder kunskap, produkter och tjänster för det hållbara och vackra huset och hemmet.

– Meningen är att på sikt göra ekologisk byggnation och inredning till ett reellt alternativ till andra byggvaruhus, säger Milis Ivarsson, vd för Av jord AB som har initierat samarbetet.

På Eco now-mässan på Conventum i Örebro den 2-3 september och Münchenbryggeriet i Stockholm den 7-8 oktober kan du för första gången träffa det nya nätverket för hållbar och ekologisk byggnation och inredning (econow.se).

I dagsläget finns ett fåtal sidor på Internet om hållbar byggnation och inredning. Men där är producenterna, leverantörerna och hantverkarna bara annonsörer eller länkade på sidan eller bloggen. Det gör att man måste gå in på varje länk och läsa. Detta gör det svårt att få en överblick över helhets-lösningen för det hållbara husbyggandet, renoveringsarbetet eller inredningen.

På Ekokvarnen får du bättre grepp om helheten och dessutom personlig hjälp med allt från till exempel ett nytt kök och sjyssta inredningsmaterial till isolering, timring eller total-entreprenad. Ekokvarnens företag har ett genuint intresse för kunden och kunskap om sina egna och de andra ingående företagens produkter och tjänster.

Kommentera artikeln

*Namn:  *E-post (visas inte på sidan): 
 
*Rubrik:  *Vad är 4 + 2 (säkerhetsfråga)?  
*Meddelande: 

Annons Pil ner


Spara
Annons Pil upp
Annons Pil ner

 

Annons Pil upp
Annons Pil ner


Annons Pil upp
Annons Pil ner

 

Annons Pil upp
Annons Pil ner


Annons Pil upp


Just nu 19 objekt