Rävjägaren är en av Årets byggnadsvårdare

Gustav Bergström, eller Rävjägaren som han är mer känd som, har fått utmärkelsen Årets byggnadsvårdare i kategorin Försvara.

Årets glada och stolta pristagare. Fredrik Juhnell (Christina Lillieborgs efterträdare och representant på plats), Gustav Bergström och Ingrid George, ordförande i Bostadsrättsföreningen Kronobergsgården

Rävjägaren, som är en av Gård&Torps medarbetare, har under många år drivit opinion och folkbildning i frågor som rör ombyggnation och renoveringar av gamla hus. Med åren har han blivit ett känt och aktat namn och något av en auktoritet på området.

Så här säger han om utnämningen:
- Jag är väldigt tacksam för utnämningen, den är ju ett tecken på att man uträttat något. När jag började blogga för 10 år sedan så var inte byggnadsvård något man pratade om, men idag är det ett givet samtalsämne bland en stor del av allmänheten. Det är kul att lära folk att se, se kvalitet i det som redan finns.

Priset i kategorin Vårda gick till Christina Lillieborg som är förvaltningschef på Stadsholmen i Stockholm. I kategorin Utveckla gick utmärkelsen till Bostadsrättsföreningen Kronobergsgården.

Läs mer här!